onsdag 16 februari 2011

Hallo!!

Var en sväng på banken igår och flytta över mina konton från bengtsfors till den skånska banken,
Vi gick även igenom vårat hus lån och band upp räntan redan nu eftersom reporäntan gick upp igår och det är stor risk att räntorna har höjts ännu mer till den 15 april när vi ska skriva på papprerna för huset..  Vi valde att binda hela bottenlånet på 2 år och lyckades förhandla fram en bra ränta! =) Vi hade tänkt att ha rörlig men det är ganska skönt att ha en fast summa varje månad så man vet lite mer exakt vad vi ska betala varje månad! =)
Ska blir sååå skönt att flytta in i huset!

Var och skissade på köket igår, innan vi flyttar in ska vi total renovera köket (klinker, kakel, stommar, skåp, vitvaror, mm mm... ) Sen ska vi göra om i halen, nyare/modernare garderober, nytt golv o tapeter, mm. Sen även tvättstugan, den ska vi helkakla eftersom det är våtrumstapeter där nu. Vardags rummet ska vi måla/tapetsera om och göra lite små grejer i! Tror det kommer blir kalas bra när vi har fått klart allt.. Och allt ska vi göra innan vi flyttar in. Vill inte bo i massa byggdamm med bebis.
Mellan våningen och översta våningen ska vi inte göra nått med innan, kanske blir att tapetsera om eller måla.. Våren och sommaren kommer vi ha väldigt mycket utgifter så de blir att leva snålt! 

Bebis verkar inte ha några planer på att komma ut än! =/ I natt har jag faktiskt fått sovit helt okej! Så de skulle ju passa bra om bebis ville komma nu när jag är utvillad men den bestämmer sig nog för att komma när jag är som tröttast! hmm! 

Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar