torsdag 29 december 2011

År 2011 börjar närma sig sitt slut! Och jag kan bara konstatera att det har varit ett helt underbart år!! =)

Januari, var en månad av väntan och jag kännde mig som en bad boll hela tiden! Vi hittade ett hus vi gillade och bestämde oss för att slå till!

Februari, också den en månad av väntan.. Vi skrev på papper med banken ang huset och fixade allt med lån,mm. Men det viktigaste och största av allt hände den 23 feb!! Då tittade äntligen vår underbar Ludvig ut! Blev kvar på BB en vecka på grund av lite komplikationer, väl hemma myste vi bara! Äntligen var vi vår alldeles egna lilla familj!

Mars, njöt vi för fullt av livet som nyblivna föräldra.. Och även en hel del planerande och fixande inför att vi skulle få hus nycklarna, vi beställde kök, kolla ut tapeter, golv, mm..

April, Äntligen var huset vårat!! Vi fick nycklarna och hantverkaren drog igång med renovering och vi myste med plutten hemma i lägenheten.

Maj, åkte vi upp till Dalsland och hade dop för Ludvig, (Ludvig, Karl, Michal Vernby)
och hade även fullt upp hemma i Helsingborg med att packa. Sista helgen tömde vi lägenheten och flyttade in allt i huset, Dock känndes det väldigt tomt, från att ha bott i en 2a till att flytta in i 6 rum, hihi vi hade ju inte direkt möbler till att fylla ut alla utrymen, mm..

Juni, fortsatt pyssel med huset och fick även hem levererat resterande av de nya möblerna vi köpte i samband med flytten. Massa pysslande och donande hemma,

Juli, M hade semester hela månaden så vi passade på att gör nått annat än bara greja i huset. Åkte bla upp till pappa och hälsa på han och gratulerade han på hans 55 årsdag! Sen tog vi en tur runt vänerna och ner över och lekte turister, Vi firade även 1årig förlovning.

Augusti- december,  Augusti plussade vi! (plus på att vi var gravid) En låång och blåsig höst! I oktober var vi en sväng till Polen och hälsade på Mickes farmor! Annars har hösten varit väldigt inrutad med samma rutiner varje vecka, måndagar och torsdagar har jag varit på barngrupp med Ludvig och torsdag eftermiddag har vi varit på babysim.

Kan som sagt sammanfatta detta året som ett helt fantastiskt år! Och jag tror att 2012 kommer bli minst lika fantastiskt! I april väntas att lillebror att titta ut. Det ser vi framemot, Ser även framemot att få fira Ludvigs första födelsedag i Februari! =)
Vi har haft planer på att gifta oss 2012 också, men det blir framskjutet till obestämd framtid då vi inte kommer ha ekonomi till det brölloppet vi vill ha!
Jag vill inte gifta mig i någon ful polyester klänning och äta smörgåstårta på papptallrik!

Hoppas att alla ni andra har haft ett minst lika bra år som vi har haft!

Tjing

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar